Job hos os

I Reinh. van Hauen er vi omkring 130 antal ansatte, som hver dag arbejder hårdt for at næste uge bliver en bedre uge end denne uge.

Vi søger ofte nye passionerede ansigter, så klik på den stilling der passer til dig, og læs mere om hvad den omhandler og kræver.

Butikkerne

Som salgsassistent er du ansigtet udadtil i vores butikker, og en essentiel del af at den daglige drift fungerer. Du vil udvikle dig meget i samarbejde med din butikschef.

Som salgassistent på deltid er du en vigtig del af butikkens drift, og den vigtigste opgave er at sørge for, at vores gæster får den bedst mulige oplevelse i vores butikker.

Butiksleder

Som butiksleder i vores butikker er du ansvarlig for driften af butikken, samt dit personale.
Din vigtigste opgave er at sikre butikkens salg, samt vores gæster oplevelse af butikkerne.

Produktionen

Som lærling i vores produktion bliver du lært godt op i dit håndværk, og du får hurtigt en dybere forståelse for driften af en storproduktion, og vil med tiden indgå som en vigtig del af dagligdagen.

Som bager hos os, er du en del af en storproduktion der er baseret på håndværk. Brugen af maskiner er minimal, så det kræver at du er hurtigt - og dygtig til dit håndværk.

Som Konditor hos os er du en del af et stort team af dygtige og kreative konditorer, som alle brænder for smag, æstetik og kvalitet. Produktionen går hurtigt, så du skal være skarp i dit fag.

Søg job her