IRMA & REINH. VAN HAUEN
VORES MANGEÅRIGE SAMARBEJDE
Irma og Reinh. van Hauens historie går lang tid tilbage til sidst i halvtredserne. Dengang producerede Reinh. van Hauen i gennemsnit 20.000 brød om dagen. Vi solgte Hjemmebagt franskbrød, Husholdningsbrød og skiveskåret franskbrød, Fiberbrød etc.
I 2010 genoptog vi samarbejdet med Irma og lagde ud med vores Kransekage til Nytår, som blev solgt i alle Irmabutikker. Den store salgssucces gjorde, at vi den 31 marts 2011, lancerede to surdejsbrød, hhv. van Hauen brød og RvH brød. Sortimentet blev derefter udvidet med 2 rugbrødsvarianter, et flute samt kager i de efterfølgende år.
I starten af maj 2015 blev der lanceret et friskbrødskoncept i 30 Irmabutikker, hvor vi tilbyder 15 forskellige friskbagte brød, med fokus på økologi og de gode råvarer. Alt sammen i tråd med Irmas og Reinh. van Hauens vision omkring historie, økologi, kvalitet, madspild og de gode råvarer.
IRMA & REINH. VAN HAUEN 2020
I 2018-19 har vi i samarbejde med Irma udrullet et helt nyt friskbrødskoncept i Irmas butikker med løssalg.
Det vil sige, at man nu kan få friskbagt brød, boller og wienerbrød i en selvbetjeningsløsning i størstedelen af Irmas butikker.
Vi arbejder fortsat sammen med Irma med det formål på øje, at udvikle på konceptet.